Wiki.mk:Вовед

Од Wiki.mk

Скокни на: содржини, барај

Порталот wiki.mk е развиен во рамките на Проектот за активно граѓанско учество преку употреба на нови медиуми со цел да се овозможи отворање на вики-сајтови во кои граѓаните и активистите на НВО од разни географски области ќе може да споделуваат информации од и за нивните заедници.

Доколку сте заинтересирани да придонесете во уредување на содржините на проектот, имајте на ум дека се потребни специфични познавања, кои се објаснети во прирачник изработен за таа намена.

Лични алатки
Именски простори
Варијанти
Дејства
Навигација
Локални заедници
За проектот
Алатник